Projectmanager Amsterdam

Ref: AMS2022

Perrett Laver

Amsterdam

Role Managed by:

Merel Duin

Project Manager

Primary Practice Group: Higher Education and Research

Salary & Benefits: Marktconform

Closing Date: 06/12/2022

This vacancy has now expired, and is not accepting any new applications.

Please search for live opportunities or use the Register Interest facility to sign up for job alerts and/or leave your CV speculatively.

Enthousiaste Project Managers gezocht voor een groeiend internationaal Executive Search Bureau

In Amsterdam zoekt een groeiend jong bedrijf versterking voor het dynamische team van 13 mensen met 10 nationaliteiten. Heb jij een passie voor organiseren, heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kan jij goed prioriteiten stellen? Wil je graag in een team werken, en bewaar je gemakkelijk het overzicht? Dan is de baan van projectmanager wellicht iets voor jou.

 

Ons bedrijf

De missie van Perrett Laver is het plaatsen van de meest talentvolle leiders voor organisaties die de grote maatschappelijke uitdagingen aanpakken en een buitengewone impact hebben in de samenleving.

Vanuit het centrum van Amsterdam (Koningsplein-Herengracht) identificeren en plaatsen wij talentvolle en inspirerende vrouwen en mannen op leiderschapsposities en werken met (inter)nationale organisaties binnen het hoger onderwijs en de wetenschap, de cultuursector en de non-profit sector.

 

Je werk

Als resultaat van onze groei is het kantoor in Amsterdam op zoek naar een projectmanager met een hoog niveau van beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het managen van meerdere projecten tegelijkertijd: je voert de regie over het proces en fungeert als aanspreekpunt voor klanten en kandidaten betreffende administratieve en logistieke zaken. Belangrijke taken zijn onder andere het voorbereiden, proeflezen en verspreiden van proces ondersteunende documentatie, samenwerken met ons mediabureau voor het ontwerpen en plaatsen van advertenties en brochures en complex agendabeheer. Je communiceert dagelijks met je eigen teamleden, de consultants en researchers in je projecten en met je externe klanten. Je bent verantwoordelijk voor het managen van het proces ‘van kop tot staart’, inclusief het contact met de kandidaten.

 

Wat wij bieden:

 • De projectmanagers vormen samen een hecht team dat in totaal uit 8 personen zal bestaan (verspreid over kantoren in Amsterdam, Berlijn en Dublin).
 • Je werkt per project altijd in een team dat naast de projectmanager bestaat uit een research associate en een consultant. Dit kunnen collega's zijn van je eigen kantoor in Amsterdam of uit een van onze kantoren in het buitenland.
 • Je krijgt toegang tot een netwerk van impactvolle organisaties en bedrijven. De inhoud van het werk is interessant en vaak actueel en relevant. Je krijgt inzage in het commerciële proces van business development tot en met sales, delivery en after-sales activiteiten. Afhankelijk van je eigen voorkeur en talent kan je hieraan actief bijdragen.
 • We bieden een marktconform salaris. Na het succesvol afronden van je proeftijd (7 maanden), krijg je een voltijds vast dienstverband met 25 vakantiedagen plus twee dagen voor vrijwilligerswerk.

 

Wij verwelkomen kandidaten die beschikken over de volgende competenties:  

 • Taalgevoeligheid en uitstekende schriftelijke en mondelinge beheersing van het Nederlands en Engels;
 • Gedijt goed in een snelle en dynamische omgeving, bij voorkeur bekend met een klantgerichte omgeving;
 • Uitstekende communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden;
 • Mondig, duidelijk en zelfverzekerd in het contact met diverse stakeholders op het hoogste niveau, zowel in persoon als telefonisch;
 • Aandacht voor detail en een inzet voor het leveren van een hoogwaardige service;
 • Zeer georganiseerd met uitstekende tijdmanagementvaardigheden en het vermogen om effectief prioriteiten te stellen;
 • Oplossingsgericht, resultaatgericht en in succesvol in een uitdagende en tijdgevoelige omgeving; blijft kalm onder druk en behandelt alle situaties met de grootst mogelijke zorg en integriteit;
 • Positief, nieuwsgierig, enthousiast en een teamspeler, maar ook zeer goed in staat om zelfstandig te werken.

Perrett Laver hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom graag sollicitaties van mensen uit ondervertegenwoordigde groepen.

Voor meer informatie: www.perrettlaver.com.

 

Solliciteren:

We ontvangen graag jouw sollicitatie via https://candidates.perrettlaver.com/vacancies/, onder vermelding van referentie AMS2022. Je sollicitatie dient te bestaan uit een CV en een motivatiebrief.

This vacancy has now expired, and is not accepting any new applications.

Please search for live opportunities or use the Register Interest facility to sign up for job alerts and/or leave your CV speculatively.